Qui som?

Som de Figueres, tenim l’oficina en un carrer emblemàtic al centre d’aquesta població. Oferim d’aquesta manera el tracte confidencial i preferent que exigeix la nostra professió. Disposem de despatxos modernament equipats per a visites individuals i sales de reunions per poder atendre les seves necessitats. També podem despatxar visites a Girona, Platja d’Aro i Banyoles.

Immediatesa i tracte directe:

 “Creiem que els nostres clients es mereixen parlar directament amb els seus advocats”

Aquesta immediatesa i tracte directe client-advocat són un dels fonaments per poder recomanar al client les millors accions pel seu interès, a més suposen un gran estalvi en secretàries, becaris i passants del tradicional model d’exercici de l’advocacia, a ADLEGAL Advocats sempre parlaràs amb un Advocat.

Estratègia:

Intentem resoldre sempre les disputes legals mitjançant negociacions, però si hem d’acabar batallant en un judici mai farem marxa enrere”

La definició d’una estratègia i una avaluació realista permet traslladar al client el que pot obtenir d’una negociació o d’una demanda judicial, d’aquesta manera s’explica i ajuda al client a veure quines són les seves opcions i que és realment el més convenient pel seu propi interès, en un anàlisi cost-benefici totalment objectiu.

Honoraris sense sorpreses

En la primera visita es dóna la oportunitat al client d’explicar la seva disputa legal, l’advocat d’ADLEGAL farà una primera valoració del cas i realitzarà un full d’encàrrec amb els diferents escenaris legals i opcions de pagament personalitzades.